topmenu

Stel uw vraag

Contact

Heeft u een vraag

Wilt u van tevoren meer weten over onze faciliteiten en services, heeft u een vraag over een boeking die u al heeft gedaan of over een factuur die u hebt ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

M: info@zalenverhuurnieuwegein.nl
T: 085 8081063

Privacy Statement

U staat op het punt bij Zalenverhuur Nieuwegein uw persoonsgegevens achter te laten. Waar gebruiken wij uw gegevens voor?

- Het uitvoeren van de met u gesloten overeenkomst(en).
- Om met u in contact te kunnen treden en te reageren op door u gestelde vragen. 
- Het innen van vergoedingen.
- Om u te informeren over onze producten, diensten en aanbiedingen.

Voordat u een bestelling kunt doen bij Zalenverhuur Nieuwegein, dient u ons toestemming te geven voor het verzamelen en verwerken van deze gegevens. U kunt uw gegeven toestemming in bepaalde gevallen ook intrekken. Meer informatie hierover kunt u vinden in onze Algemene Voorwaarden.

Algemene voorwaarden

Op het huren van een zaal bij Zalenverhuur Nieuwegein zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. U vindt deze hier terug.

Route

Wij zijn gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer en de auto. Bereken uw route.

Route in Google maps

Contact

Zalenverhuur Nieuwegein
Fultonbaan 80
3439 NE Nieuwegein
T: 085 8081063
KvK 30170000

Onderdeel van

Zalenverhuur Nieuwegein is een onderdeel van Examenadviesburo B.V., dé examenorganisatie die zich bezighoudt met toetsing en certificering van professionals.

Examenadviesburo beschikt over meerdere soorten examens die vallen onder de volgende labels: WFTNIVO, SVMNIVO, Creatiefnivo en Stibex.

Wilt u meer weten over Examenadviesburo? Kijk dan op onze website.