topmenu

Referenties

Gemeente Nieuwegein

De gemeente Nieuwegein heeft in december 2018 bij Zalenverhuur Nieuwegein haar spreekuren voor de overstap van de collectieve zorgverzekering georganiseerd. Zalenverhuur Nieuwegein heeft ervoor gezorgd dat de spreekuren compleet verzorgd waren.

Laureen Hulskamp, projectleider, was één van de organisatoren van dit project. Wij zijn met Laureen in gesprek gegaan over haar ervaringen met Zalenverhuur Nieuwegein en hebben haar onder andere gevraagd naar het gebruik van de zaal, de communicatie met, de bereikbaarheid van en de faciliteiten op de locatie van Zalenverhuur Nieuwegein.

Lees hier het hele interview.

V&R

V&R ondersteunt en adviseert organisaties op het gebied van veiligheid en crisismanagement. Daarbij geeft ze onder andere opleidingen, trainingen en oefeningen.

Walter Janssen is docent voor de opleidingen en trainingen van V&R. Hij is ook aanwezig bij de afname van de examens van V&R. Zalenverhuur Nieuwegein is aangemeld als geaccrediteerde examenlocatie voor het afnemen van examens van V&R.

Wij zijn met Walter in gesprek gegaan over zijn ervaringen met Zalenverhuur Nieuwegein en hebben hem onder andere gevraagd naar de communicatie met, bereikbaarheid van en de logistiek en faciliteiten op de locatie van Zalenverhuur Nieuwegein.

Lees hier het interview met Walter.