topmenu

Stel uw vraag

Veelgestelde vragen

Een zaal huren

Kan ik bij jullie een zaal huren?
Natuurlijk kan dat! Wij zijn u graag van dienst. Vul uw gegevens in op het formulier onder 'Huur een zaal', en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Hoe werkt het huren van een zaal?
U maakt eerst een keuze uit onze zalen: welke zaal past bij uw bijeenkomst? Hebt u een grote of kleine ruimte nodig? En welke opstelling is het beste? Vul daarna het formulier in dat bij die zaal hoort. Dit formulier wordt naar ons opgestuurd, en wij verwerken dit voor u. Hebben wij vragen, of is de gewenste zaal op de betreffende datum al bezet? Dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U krijgt altijd per e-mail een bevestiging van de definitieve reservering.
Op de dag zelf kunt u zich bij de balie melden. In de zaal staat alles voor u klaar. Tijdens de dag kunt u altijd uw contactpersoon benaderen met vragen en opmerkingen. Wanneer u klaar bent in de zaal, meldt u zich af bij de balie. De factuur wordt enkele dagen later via de e-mail toegestuurd.

Wat kost het huren van een zaal bij jullie?
Bij de afzonderlijke zalen kunt u een offerte aanvragen. Afhankelijk van de extra's die u nodig hebt, zoals laptops voor deelnemers of een lunch, wordt de prijs daar voor u samengesteld.

Mag ik bij jullie zelf eten en drinken meenemen?
Nee, dit is niet toegestaan. Wij verzorgen voor u alle catering, van koffie en thee tot uitgebreide lunches en warme maaltijden. Uw wensen kunt u aangeven in het reserveringsformulier. Wij maken een uitzondering voor flesjes water.

Wanneer krijg ik mijn factuur?
De factuur ontvangt u binnen enkele werkdagen nadat u bij ons de zaal hebt gebruikt.

Is mijn privacy gewaarborgd bij Zalenverhuur Nieuwegein?
Zalenverhuur Nieuwegein is onderdeel van Examenadviesburo B.V. en beschikt over een privacy statement. Klik hier om dit privacy statement te raadplegen.

Met welke andere voorwaarden moet ik rekening houden bij het huren van een ruimte?
Zalenverhuur Nieuwegein beschikt over een document met de algemene voorwaarden. Klik hier om deze voorwaarden in te zien. In overleg is overigens veel mogelijk.

 

Bereikbaarheid

Is jullie locatie makkelijk te bereiken?
Jazeker! Zalenverhuur Nieuwegein is gevestigd in Nieuwegein, zoals de naam al zegt. We zijn centraal gelegen in Nederland. Vanaf de A2, de A12 en de A27 kan je zo de stad binnenrijden. Ook met het openbaar vervoer kunt u gemakkelijk naar ons toe komen. Vanaf Utrecht Centraal rijdt regelmatig een bus naar Nieuwegein, die naast ons pand stopt.

Hebben jullie een routebeschrijving voor me?
Op de pagina Route vindt u alle informatie over de routes en de buslijnen.

Kan ik bij jullie parkeren?
Ja, dat kan. Naast ons pand ligt een parkeerterrein. U kan gratis parkeren.